Onderhoudsproducten

Schors

Terug
- Boomschors in zakken van 60 L
Dit is de Franse pijnboomschors en is te verkrijgen in de maten 8/15,  10/20 en 20/40.  Voor kleinere oppervlakten wordt vooral gekozen voor de boomschors in zakken. Deze zijn makkelijk te hanteren en kan exact aangekocht worden volgens de hoeveelheid die nodig is. Nadeel is dat de boomschors in zakken wel iets duurder is dan in bigbags of los. Met 1 zak kan je ongeveer 1 m³ bedekken,  uiteraard afhankelijk van hoe dik men de boomschors legt. Op de zakken is er steeds een hoeveelheidskorting van toepassing, namelijk 10 zakken boomschors kopen = 1 zak boomschors gratis.


- Schors in bigbags
Dit is de Franse pijnboomschors. Deze is verkrijgbaar in bigbags van 1,5 m³ en dit in de maten van 15/20 en 25/35.  Met een bigbag boomschors kan je tussen de 50 m² à 100 m²  bedekken, opnieuw afhankelijk van hoe dik men deze legt.

- Boomschors los geleverd
Hier heeft men 2 soorten boomschors: enerzijds de Belgische boomschors, iets goedkoper maar wel iets minder volwaardige kwaliteit, anderzijds de Franse pijnboomschors, dan ook iets duurder maar wel van betere kwaliteit, waardoor deze boomschors een langere levensduur heeft. Deze is verkrijgbaar in de maten 15/25, 25/35 en 35/45.  De leveringstermijn hiervoor is meestal 1 week. Los geleverd kan enkel vanaf 10 m³.


Inspiratie of advies nodig voor uw tuin?

Graag hoop ik u te verwelkomen op onze plantenkwekerij. Een kijkje nemen of een offerte maken is steeds vrijblijvend.

Plantenkwekerij Kris De Backer

Gijzenzelestraat 3
9860 Oosterzele

Contactgegevens