Onderhoudsproducten

Potgrond

Terug
- Universele potgrond
Universele potgrond kan voor zowat alle doeleinden gebruikt worden, zowel voor binnen als buiten, met uitzondering van heideplanten, aangezien deze een zuurdere potgrond verkiezen. Universele potgrond is verkrijgbaar in zakken van 20 L, 40 L en 70 L. In het voorjaar loopt er steeds een actie van 2 zakken potgrond van 40 L of 70 L kopen + 1 zak potgrond van 40 L gratis.

- Balkonpotgrond
Deze potgrond wordt vooral gebruikt voor het opvullen van bloembakken met zomerbloeiende planten en voor terrasplanten, omdat deze potgrond iets meer klei bevat en daardoor nog beter zijn vocht behoudt. Dit is heel belangrijk voor zomerbloeiende planten, daar deze overvloedig bloemen geven en daardoor meer water vragen. De balkonpotgrond is verkrijgbaar in zakken van 40 L en 70 L.

- Heidepotgrond
Deze potgrond is vooral geschikt voor heideplanten, aangezien deze een zuurdere grond vragen. Deze kan zowel gebruikt worden om planten in potten te planten alsook om te mengen met bestaande grond. Heidepotgrond is verkrijgbaar in zakken van 50 L.

- Orchideeën potgrond
Deze potgrond is speciaal samengesteld voor de teelt van orchideeën.  Deze potgrond bevat namelijk ook schorsbrokjes zodat een optimale ontwatering kan bekomen worden. Orchideeën houden namelijk niet van vochtige/natte grond. Deze potgrond is verkrijgbaar in zakjes van 10 L.

- Exotica potgrond
Deze potgrond is speciaal samengesteld om exotische planten in te kweken, zoals olijfbomen, enz.... Dit is zéér zware grond, vandaar deze enkel in kleine zakken van 20 L aangeboden wordt.

Inspiratie of advies nodig voor uw tuin?

Graag hoop ik u te verwelkomen op onze plantenkwekerij. Een kijkje nemen of een offerte maken is steeds vrijblijvend.

Plantenkwekerij Kris De Backer

Gijzenzelestraat 3
9860 Oosterzele

Contactgegevens