Onderhoudsproducten

Gazonmeststoffen

Terug
- Vivimus gazon;
Dit soort grondverbeteraar wordt gebruikt voor de heraanleg van een gazon, alsook voor het herstellen van een bestaande gazon om op die manier beter resultaat te hebben bij het inzaaien. Dit zit verpakt in zakken van 60 L.

- Gazonstart;
Gazonstart is een gazonmeststof die al vroeg in het voorjaar gegeven kan worden. Deze gazonmeststof heeft een snelle werking waardoor op korte periode een mooi, groen gazon verkregen wordt. Men noemt dit ook een gazonopkikker. Deze meststof heeft een samenstelling van NPK 12-3-3+2MGO en is verkrijgbaar in zakken van 10 kg en 20 kg.

- Gazonpur;
Gazonpur is een gazonmeststof  met indirecte werking tegen mos via de wortels, ook de “2 in 1” genoemd.  Het mos vergeelt na 3 weken en kan gemakkelijk verwijderd worden door uitkammen of verticuteren. Deze meststof bevat iets minder stikstof waardoor het iets langer zal duren vooraleer de gazon mooi groen zal zijn. NPK 8-4-20+3MGO.  Gazonpur is verkrijgbaar in zakken van 10 kg en 20 kg.

- Gazon Vital-Green;
Deze professionele gazonmeststof zorgt voor een supergroen en stijlvol gazon. Deze stikstofrijke gazonmeststof NPK 13-3-8+3MGO+Fe zorgt voor een onmiddellijke én aanhoudende groei van het gras. Gazon Vital-Green is verkrijgbaar in zakken van 10 kg en 20 kg.

- Gazon All-In-One;
Dit is een gazonmeststof met indirecte werking tegen mos en onkruid. Dit is een complete en stikstofrijke gazonmeststof die zorgt voor een dicht gazon. Een dicht gazon laat minder mos- en onkruidgroei toe. NPK 10-3-18+3MGO+Fe+Bacillius.  Gazon All-In-One is verkrijgbaar in zakken van 10 kg en 20 kg.

- Najaar gazonmeststof;
Deze gazonmeststof is rijk aan kalium om het gazon tijdens de winter te versterken tegen vorst en betreding zodat het minder plaats laat voor mos ontwikkeling. Het resultaat hiervan is tot in het vroege voorjaar zichtbaar. NPK 8-4-15+3MGO+Fe . Najaar gazonmeststof is verkrijgbaar in zakken van 20 kg.


Inspiratie of advies nodig voor uw tuin?

Graag hoop ik u te verwelkomen op onze plantenkwekerij. Een kijkje nemen of een offerte maken is steeds vrijblijvend.

Plantenkwekerij Kris De Backer

Gijzenzelestraat 3
9860 Oosterzele

Contactgegevens